tailor made gardens
גינת מאכל farm to table
בתור אגרונום שצמח בעולם החקלאות הקונבנציונאלית ובחר להיכנס לעולם הגינון אני יודע מה עבר כל ירק ומה ההשפעה של החומרים בהם רוסס. היום גם חלק גדול מהאוכלוסייה מתחיל להבין את הערך הרב שבצריכת ירקות אורגניים ונקיים מרעלים. במסעדות קוראים לזה farm to table. ובעולם הגינון זה נקרא גינה אורגנית.
בפרויקט זה תכננו והקמנו עבור מסעדה כפרית בשפלה גינת ירק בשילוב של עץ ובמבוק. את השטח בין הערוגות חיפינו בבד נגד עשבים, כיסינו בחצץ דק לבן ועליו קישטנו באבני מדרך מבזלת שחורה בשביל הקונטרסט (:
אין מה לעשות, ללקוחה מיוחדת מגיע פרויקט מיוחד...
בין ערוגות העץ נטענו עצי פרי מיוחדים שאת פירותיהם אפשר למצוא במסעדות יוקרה כמו לימון קוויאר, פטל נטול קוצים, תות בכות, ספוטה שחורה, גויאבה תותית, שלפח, dragon fruit ועוד...
בערוגות העץ שתלנו ארטישוק, אספרגוס, תותים, ג'ינג'ר, כורכום, כרישה, מינים שונים של חסות, סלרי, שומר, בצל ירוק, כרישה, דלעות, ועוד המון צמחים ותבלינים מעניינים שהשף הזמין..
הגינה תוכננה לספק ירקות למסעדה ובלי כוונה הפכה מוקד תיירות, התרשמות וצילומים לאורחי המסעדה.
אז למה לא להקים גם בבית?